Wie is ASKvisagie

Ik ben Agneta Silvesta Kasdjo, “ASKvisagie”, een allround haarstylist en visagist met 2 jaar ervaring, werkzaam in de regio’s Utrecht en Gelderland. Bij mij kun je terecht voor een compleet make-over voor gala feesten, bruiloften, fotoshoots, festivals of als je voor de verandering gewoon een ander look wil.

Als visagist vindt ik dat make-up en haarstyling een essentiële combinatie zijn voor het vormen van een goede balans in het optimaliseren van de vrouwelijke schoonheid. Het is mijn werk en passie om naar jou wensen te luisteren en de look te creëren die jou gelukkig maakt, jou zelfvertrouwen geeft en laat stralen.

 

Mijn werkstijl

Ik verzorg visagie en haarstylings diensten in diverse thema’s van fashion,vintage, retro, party, glamour tot bridal. Mijn haarstyling techniek is vaak een combinatie van classic, vintage, modern en bold. Ik maak graag nonchalante, classic of vintage kapsels. Er zijn zoveel combinaties mogelijk en ik sta nooit stil in het leren en creëren van nieuwe kapsels.

Ook volg ik de trends in de haarstyling en make-up industrie. Jaarlijks veranderen de trends en als professionele make-up artist vindt ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van de trends. Via nodige scholing of cursussen blijf ik up to date, leer ik de nieuwste trends, wat nu in is of wat passé is, en leer ik nieuwe technieken, zodat ik mijn klanten kan opmaken naar de trends, als zij dat van mij vragen.Benieuwd naar mijn werk, deze kun je bekijken op mijn portfolio en instagram: https://www.instagram.com/agnetakasdjo

 

De vrouw is van nature al beeldschoon, maar mag haar schoonheid ook optimaliseren met het gebruik van make-up. Mijn favoriete werkstijl is het gelaat een natuurlijke en frisse uitstraling geven of een karakteristiek look creëren. Met karakteristiek bedoel ik jouw unieke identiteit laten spreken. Ben je bijvoorbeeld helemaal gek op vintage en kleed jij je graag in de stijl van een bepaalde periode of tijdperk? Bijvoorbeeld de victoriaanse of edwardiaans tijd, jaren 50,60 etc….,maar heb je geen idee hoe je jou haar of make-up moet doen in deze stijl? Dit kan ik voor jou realiseren. Ik help je graag bij het vinden en maken van je karakteristieke look! Heb je zelf al een idee hoe je opgemaakt wil worden, en wil je dat ik deze look bij je creëer, dan kan dat natuurlijk ook. 

Wat kan je van mij verwachten?

Als je gebruik maak van mijn diensten zal ik je opmaken met luxe en verzorgende producten en dit met zorg en professionaliteit aanbrengen. Ik zal de tijd nemen om naar jou wensen te luisteren en streven om het plaatje te maken die jou laat stralen en jou op je mooist laat voelen. Wil je jou make-up en haarstyling door mij laten verzorgen, neem dan telefonisch contact met me op voor beschikbaarheid.

Voor vragen met betrekking tot mijn haarstyling en visagie diensten, kun je mij per mail contacten. Ik zal zo spoedig mogelijk je mail proberen te beantwoorden. 

“Voor de mooiste look and feel “Just ASK and I will create”