Ik ben Agneta Silvesta Kasdjo kortgevat ASK, een allround hair and make-up artist werkzaam in de regio’s Gelderland en Utrecht.
Bij mij kunt u terecht voor een compleet make-over voor uw gala feest, bruiloft, fotoshoot, festival of als u voor de verandering gewoon een ander look wil.

Zowel de visagie als haarstyling verzorg ik in diverse thema’s van fashion,vintage, retro, party, glamour tot bridal. Mijn haarstyling techniek is vaak een combinatie van classic, vintage, modern en bold. Ik maak graag kapsels die nonchalant zijn, of vintage classic kapsels uit de jaren 40’s-60’s. Mijn fashion kapsels zijn vaak een combinatie van vlechtwerk met een moderne twist. Er zijn zoveel combinaties mogelijk en ik sta nooit stil in het leren en creëren van nieuwe kapsels. Op 1 plek blijven hangen staat helaas niet in mijn agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *