Roma Essential Professional zijn hoogwaardige cosmetica producten voor een betaalbare prijs. De producten zijn ontworpen in Rome door een team van Italiaanse vakmanschap en experts. Het zijn producten gemaakt voor vrouwen die hun natuurlijke schoonheid willen optimaliseren en hun huidkwaliteit willen verbeteren.

De make-up en skincare producten van Roma Essential zijn verzorgend en hebben een anti-aging werking vanwege hun unieke formule die verrijkt zijn met anti-aging mineralen, zonnebrandmiddelen ,essentiële vitamines en oliën. Ook zijn alle Roma Essential producten gemaakt met respect voor het milieu, worden ze niet getest op dieren, zijn parabenen vrij, allergenen vrij en zijn dermatologisch getest. ​

De skincare lijn bestaat uit 2 facial cleanser’s, een handcream, een huidserum, een oogcrème, een 24h gezichtscrème en een hydrating facial oil. ​De facial cremes en oils hebben een hydraterende en anti-aging werking. De make-up lijn bestaat uit een assortiment van concealer’s, mascara’s, foundations (voor de lichte, medium en donkere huid), poeders, primers, oogpotloden, eyeliners, eyebrow producten, lip producten en oogschaduw ‘s in trendy lang houdende kleuren. De producten bevatten functionele actieve ingrediënten zoals vitamines, zonnebrandmiddelen, edelstenen, gemicroniseerde gesteriliseerde poeders, aminozuren en verzorgende mineralen en oliën. 

Waarom kiezen voor Roma Essential?

– Hoogwaardige producten voor betaalbare prijzen

– Anti-aging werking

– Huidverzorgende werking

– Parabenen en allergenen vrij

– Hypoallergeen

– Trendy kleuren met langhoudende werking

– Groot assortiment aan producten

– Dermatologisch en Oftalmologisch getest

– Een oase van luxe ingrediënten die de huid verzorgen en verschijnselen van veroudering tegen gaan

Alle Roma Essential producten zijn parabenen vrij. Parabenen zijn chemische conserveringsmiddelen die allergische huidreacties kunnen veroorzaken. Made in Rome Italië, en niet in China waar het origine van vele cosmetica merken bevinden.